Ripsienpidennykset Nummelasta – kaunis katse joka päivä!

Ripsienpidennykset ovat pitkien ja upeiden ripsien salaisuus. Jos omat ripset ovat lyhyet, harvat ja hennot, saadaan ripsienpidennyksillä aikaan luonnollisen kauniit ripset, jotka tuovat näyttävyyttä katseeseen helposti. Kauneushoitola My Spa Nummelassa tekee sekä perinteisiä ripsienpidennyksiä että volyymiripsiä.

Varaa aikasi netissä tai soita ja kysy lisää!

Ripsienpidennykset

Lash Lovers on laadukas ripsien tuuhennus- ja pidennyssarja, jolla voimme luoda asiakkaalle helposti ja nopeasti pitkät ja kaarevat ripset. Synteettiset, hyvin muotonsa säilyttävät ripset kiinnitetään yksittäin asiakkaan omaan ripseen. Menetelmä takaa luonnollisen näköiset ja helppohoitoiset ripset, joiden huoltoväliksi suositellaan 2-5 viikkoa.

Ripsipidennysten pysyvyyteen vaikuttavat tekijät: Öljypitoisten tuotteiden käyttö (öljy liottaa ripsiliiman, omien ripsien uusimisväli(jokaisella yksilöllistä), ripsien pesun laiminlyönti (hoitolastamme voit ostaa ripsikuiduille tarkoitetun pesuaineen, Beauty Wash) sekä ripsikuitujen harjaaminen märkänä.

Teemme tarvittaessa myös Ripsiliima allergiatestejä, kerrothan aikaa varatessasi mahdollisista allergioista tai herkistymisistä. Allergiatestiä suositellaan kun et ole varma että ripsipidennykset sopivat sinulle, olet herkkäsilmäinen tai olet jo aikaisemmin allergisoitunut tai saanut oireita ripsikuituliimasta.

Ripsikuituliima allergiatesti 15e (Ajanvaraus puhelimitse).

Testissä kuituja asennetaan noin 10kpl per silmä ja allergia oireet näkyvät samana tai viim. Seuraavana päivänä. Oireet: silmien punoitus, rähmiminen, kutina ja turvotus silmien alueella.

Volyymiripset

Volyymiripsissä käytetään erittäin ohuita (0,07) kuituja. Kuidut istutetaan viuhkamaisessa muodossa, jolloin ilmeestä saadaan luonnollinen tai näyttävä. 2-7 kuitua/1oma ripsi. Tällä menetelmällä saadaan tasapainoa myös niihin kohtiin, joissa ei omia ripsiä kasva. Kuidut ovat pehmeitä ja miellyttäviä. Tällä tekniikalla saadaan hentoihin ja harvoihin ripsiinkin tuuheutta.

Käytämme uutta ripsiliiman kuivatustekniikkaa

Uutuutena ripsikuituliiman kuivatustekniikka. Ripsien laiton jälkeen sinun ei tarvitse enää odottaa ripsien kuivumista. Ripsiliima kuivatetaan heti laiton jälkeen, mikä ehkäisee allergioiden syntyä sekä silmien kuivuuden tunnetta ja mikä parasta EI KIRVELYÄ silmien avauduttua. Voit nauttia ripsipidennyksistä heti ja huoletta!

Hinnasto

Huomioithan ennen ripsienlaittoa, että ripset ovat puhtaat ja meikittömät. Ripsien kastelu ennen laittoa voi vaikuttaa ripsikuitujen pysyvyyteen.

Täyspidennys klassiset  110€
Vaihtohuolto (asiakkaan tullessa toiselta tekijältä) 90€
Klassiset huolto 64€
Ripsien poisto 35€
Volyymiripset 125€
Volyymihuolto  73€