Kasvohoito on avain kauniiseen ihoon

Näyttääkö kasvojen iho samealta ja elottomalta, onko kasvoille ilmestynyt ryppyjä vai kärsitkö ihon epäpuhtauksista? Näihin ja moniin muihin iho-ongelmiin löytyy apu nummelalaisesta Kauneushoitola My Spa:sta. Meiltä kaikenikäiset asiakkaat saavat apua ja jos erityisiä ongelmia ei ole, on rentouttava hemmotteluhetki kasvojen iholle aina paikallaan. Tutustu kasvohoitoihimme sekä erikoiskasvohoitoihimme ja varaa aikasi netissä tai puhelimitse!

Kasvohoidot

Ihon mekaaninen syväpuhdistus

Sisältää: Pintapuhdistus, kuorinta, syväpuhdistus, naamio, kosteutus, suojaus.
Hoitoaika n. 1 tunti

Hinta: 65€

Reviderm-kasvohoito

Asiakkaan ihon kunnon mukainen hoitopaketti sisältää tarpeen mukaan mekaanisen ihonpuhdistuksen.
Sisältää: Ampulli/seerumi, kasvohieronta, kulmien siistiminen, kaulan- ja silmänympärysihon hoito, naamio, kosteutus ja suojaus.
Hoitoaika n.1,5 tuntia.

Hinta: 80 €

Rentouttava kasvohoito

Asiakkaan ihon kunnon mukainen hoitopaketti, joka alkaa selän kuivaharjauksella ja selkähieronnalla. Sisältää tarpeen mukaan mekaanisen ihonpuhdistuksen.
Sisältää: Ampulli/seerumi, kasvohieronta, kulmien siistiminen, kaulan- ja silmänympärysihon hoito, naamio sekä loppuvoide.
Hoitoaika n.1,45 tuntia.

Hinta: 120 €

Erikoiskasvohoidot

Reviderm Mikrohiontakasvohoito

Tehokas mikrohionta kaikille ihotyypeille. Hoito kirkastaa ihoa, aktivoi ihon uusiutumista sekä edesauttaa hoitoaineiden imeytymistä ihoon.
Sisältää: alkupuhdistus, entsymaattinen kuorinta, mikrohionta, ampulli, voidenaamio sekä loppuvoide.
Hoitoaika n. 60min

Hinta 90 €

Mikroneulaus, Reviderm SkinNeedler 

Sarjan ensimmäinen hoitokerta /235€ ( sis. Post Needling- jälkihoito tuotteet kotiin josta riittää käytettäväksi 6 sarjahoitokertaan) 
Hoitokerrat 2-6 /165€

Hoitokerrat räätälöidään aina yksilöllisesti ihon tarpeiden mukaan. Pitkävaikutteisten tulosten saamiseksi olisi kuitenkin suotavaa käydä REVIDERM SkinNeedler mikroneulauksessa kuuden kerran sarjahoitona kahden viikon välein. 

sis.alkupuhdistuksen,entzyymi kuorinnan,tehoseerumin+mikroneulauksen,silver detoxifying naamio 

Kasvot ja kaulan alue, Reviderm Mikroneulaus 

Vuosikymmenien ajan mikroneulausta on pidetty Anti-Age hoitojen ja näkyvien iho ongelmien hoidon salaisena aseena. 30-vuotisella kokemuksellaan REVIDERMin ihonhoitolaitteet,-menetelmät ja- tuotteet ovat olleet menestyksiä. 

Mikroneulaus aktivoi ihosi luonnollisen kauneuden. Mikroneulauksessa käytetään apuna kehon omaa paranemismekanismia, jonka tuloksena on tasainen ja nuorekkaamman näköinen iho. Mikrohienot steriilit neulat läpäisevät ihon tehden pienen pieniä reikiä,mikrokanavia, jotka saavat aikaan ihon uusiutumisprosessin. 

Täysin uudenlainen ja tarkkaan suunniteltu järjestys asettaa neulat 10 neulan riviin mikä takaa ehdottoman tarkan ihon läpäisyn.(kuva REVIDERM SkinNeedler).Siitä syystä käsittely on kivutonta ja mielyttävää. Neulojen pituutta voi myös säädellä mikä mahdollistaa eri ihoalueiden täsmällisen hoidon. Aiemmin neulauksessa on puhuttu "fakiiri-efektistä" sekä repimisen aiheuttamista vammoista  joista ei enää tarvitse kärsiä. Ihovauriot ja pitkä toipumisaika ovat nyt historiaa. 

Merkittävät parannukset heti ensimmäisen hoidon jälkeen: 

 • iho on kiinteämpi ja tasaisempi 
 • iho näyttää terveemmältä ja säteilevämmältä 
 • ihon väri tasoittuu 

Pidemmän aikavälin vaikutukset: (optimaaliset tulokset näkyvät noin 8kk jälkeen).-iho uusiutuu ja epidermis vahvistuu 

 • ihon kosteudensitomiskyky paranee 
 • ihovauriot paranevat 
 • kollageeni tuotanto aktivoituu 
 • iho muodostaa lisää elastiinia sekä hyaluronihappoa 

Mikroneulaus hoito sopii eritysesti juonteille, silmänympärys rypyille, auringon vaurioittamalle iholle,huulten ympärysjuonteille, veltostuneelle ja huonorakenteiselle iholle, rasvoittuvalle iholle, laajentuneille ihohuokosille, akne,-leikkaus,-raskaus arville. 

Ennen mikroneulausta tulee välttää seuraavia aikavälejä: 

 • A-vitamiin kuuri (kuten isotretinion) /6kk 
 • kosmeettiset tuotteet hoidettavalla alueella jotka sisältävät A-vitamiinia(retinolia) tai tiivistettyä C-vitamiinia(L-askorbiinihappo) /2 viikkoa 
 • laser hoito /3-6kk 
 • tuoreet leikkaushaavat /3-6kk 
 • kasvojenkohotus /6 viikkoa 
 • täyteainehoidot /6 viikkoa 
 • botox hoidot / 1 viikko 

Muuta huomioitavaa: 

-jos sinulla on taipumusta herpekseen hoidettavalla alueella olisi suotavaa käyttää estolääkitystä viikkoa enne mikroneulaushoitoa. 

Ultraäänikasvohoito

Ultraäänihoito elvyttää ja kiinteyttää väsynyttä ja stressaantunutta ihoa. Sopii aikuisen naisen tai miehen iholle. Erityisesti ultraäänihoitoa suositellaan epäpuhtaalle tai couperosa iholle sekä selluliitin ja arpien hoitoon. Ultraääni aallot tehostavat vaikuttavien aineiden imeytymistä syvemmälle ihoon tehostaen samalla solujen vastaanottokykyä.  Parhaat tulokset yhdessä mikrohionnan kanssa. Kiinteyttävä, kosteuttava ja hellävarainen menetelmä hellii ihoa. Ultraääni saa ihokudoksen rentoutumaan ja puhdistumaan. Kollageenin ja elastaanin tuotanto tehostuu verenkierron ja solujen aineenvaihdunnan virkistyessä. Tämä vahvistaa mikrohionnan tuloksia ja ihosi uudistuu luonnollisella tavalla.

Ihotyypin mukainenalkupuhdistus, enzymaattinen kuorinta, ultraääni kasvoille ja kaulalle, Seerumi ja voide. Decoltee +10€.

Hoitoaika n.60min

Hinta 90€.

Mikrohionta + Ultraääni

Ihotyypin mukainen alkupuhdistus, enzymaattinen kuorinta, mikrohionta, ultraääni kasvoille ja kaulalle, seerumi + voide. Decoltee +10€.

Hoitoaika n.90min

Hinta 130€

Kasvohoidon yhteydessä tehtävä ihonpuhdistus  +10€

REVIDERM-hoitomenetelmä käynnistää ihon luonnollisen uudistumisprosessin

Käytössämme on edistyksellinen Reviderm-ihonhoitosarja, jonka innovatiiviset pohjautuvat uusimpiin tutkimuksiin kosmetiikan ja lääketieteen alalta.

Paksuuntuneen kuolleen ihokerroksen poistaminen REVIDERM-mikrohionnalla aktivoi nuoria elinvoimaisia soluja sekä lisää näin solujen uusiutumista.

REVIDERM-hoitomenetelmä mikrohiontaan yhdistettynä sekä säännöllinen kotihoito REVIDERM-tuotteilla käynnistää ihon uusiutumisprosessin, jonka vaikutus näkyy ja tuntuu ihollasi pitkään.