Hieronta Nummelassa

Hieronta on ratkaisu monenlaisiin lihasjumeihin ja kiputiloihin. Koulutettu hieroja Petri Hast ja Laura-Elina Halttu tarjoavat sekä klassista hierontaa että urheiluhierontaa Kauneushoitola My Spa:n tiloissa Nummelassa.

Klassinen hieronta

Klassisessa hieronnassa on tavoitteena vähentää eri syistä johtuvia lihasjännityksiä ja kireyksiä. Erilaisilla hierontaotteilla muokataan ja rentoutetaan lihaksia. Hieronta vähentää kipua ja rentouttaa, parantaa aineenvaihduntaa, verenkiertoa sekä lisää nivelten liikkuvuutta.

Urheiluhieronta

Urheiluhieronnassa käsittelyä sovelletaan urheilijan ja kuntoilijan tarpeisiin. Urheiluhieronta voi olla aktivoivaa, hoitavaa, huoltavaa, muokkaavaa, palauttavaa tai rentouttavaa hierontaa.

Urheiluhieronnalla pyritään poistamaan lihasjännityksiä ja syntyneitä kiinnikkeitä sekä ennalta ehkäisemään niiden syntyä. Urheiluhieronta ehkäisee rasitusvammojen syntyä ja edistää niiden parantumista.

Hinnasto

(Ensikäynti -15%)

30 min

35€, ensikäynti 29€

60 min

55€, ensikäynti 46€

90 min
 
75€, ensikäynti 63€

120 min

95€, ensikäynti 89€
Sarjakortit
3 kertaa -10% (voimassa 3kk)
5 kertaa -15% (voimassa 6kk)
10 kertaa -20% (voimassa 12kk)

-5€ listahinnasta Kuntokeskus Balanssin - sekä Kauneushoitola My Span asiakkaille.

Maksuvälineenä käteinen ja yleisimmät maksukortit sekä Smartum-hierontasaldo. Peruuttamattomasta ajoista tai samana päivänä perutuista ajoista veloitamme 100% hoidon hinnasta.

Yhteystiedot ja ajanvaraus

Petri Hast
Hieroja / urheiluhieroja

Varaa aika hierontaan numerosta 040 534 1633.
Lue lisää sivuilta www.petrihast.com

My Spa Nummelan henkilökunta

Laura-Elina Halttu
Hieroja / urheiluhieroja

Varaa aika hierontaan numerosta 044 324 2090.