Hieronta Nummelassa

Hieronta on ratkaisu monenlaisiin lihasjumeihin ja kiputiloihin. Koulutettu hieroja Petri Hast ja Laura-Elina Halttu tarjoavat sekä klassista hierontaa että urheiluhierontaa Kauneushoitola My Spa:n tiloissa Nummelassa.

Klassinen hieronta

Klassisessa hieronnassa on tavoitteena vähentää eri syistä johtuvia lihasjännityksiä ja kireyksiä. Erilaisilla hierontaotteilla muokataan ja rentoutetaan lihaksia. Hieronta vähentää kipua ja rentouttaa, parantaa aineenvaihduntaa, verenkiertoa sekä lisää nivelten liikkuvuutta.

Urheiluhieronta

Urheiluhieronnassa käsittelyä sovelletaan urheilijan ja kuntoilijan tarpeisiin. Urheiluhieronta voi olla aktivoivaa, hoitavaa, huoltavaa, muokkaavaa, palauttavaa tai rentouttavaa hierontaa.

Urheiluhieronnalla pyritään poistamaan lihasjännityksiä ja syntyneitä kiinnikkeitä sekä ennalta ehkäisemään niiden syntyä. Urheiluhieronta ehkäisee rasitusvammojen syntyä ja edistää niiden parantumista.

Hinnasto

(Ensikäynti -10%)


30 min

35€, ensikäynti 31,50€


60 min


55€, ensikäynti 49,50€

90 min
 
75€, ensikäynti 67,50€


120 min


95€, ensikäynti 85,50€

Sarjakortit


3 kertaa -10% (voimassa 3kk)

5 kertaa -10% (voimassa 6kk)

10 kertaa -15% (voimassa 12kk)

-5€ listahinnasta Kuntokeskus Balanssin - sekä Kauneushoitola My Span asiakkaille.


Maksuvälineenä käteinen ja yleisimmät maksukortit, Smartum-hierontasaldo sekä Epassi. Peruuttamattomattomista ajoista tai samana päivänä perutuista ajoista veloitamme 100% hoidon hinnasta.


Hieronnat Lauantaisin ja Sunnuntaisin 


Jos varaat Lauantaille tai Sunnuntaille hieronta-ajan, listahintaan lisätään viikonloppulisä, joka on 10€.  Jos sinulla on Lahja-/Sarjakortti ja varaat ajan viikonlopulle, niin veloitamme eriksee viikonloppulisän hieronnasta.


Lahjakortit


Hierontalahjakortit myydään aina listahinnan mukaan, huolimatta siitä onko balanssin jäsen tai kunnan työntekijä.

Yhteystiedot ja ajanvaraus

Markku Sopanen
Hieroja