My Span osaava ja ammattitaitoinen henkilökunta palvelee sinua

Markku Sopanen

Olen Markku Sopanen ja tarjoan hierontapalveluita My Spassa. Olen valmistunut klassiseksi hierojaksi Atlas hierontakoulusta vuonna 2017 ja siellä erikoistunut niveltoiminnan edistäminen. Sen isäksi olen suorittanut manuaalisten taitojen erikoistumiskoulutuksen vuonna 2018. Kiinnostus hierojaksi opiskeluun heräsi oman sekä lasteni liikuntaharrastusten myötä. Nautin työstäni hierojana, missä saan auttaa erilaisia ihmisiä nuorista vanhuksiin ja kuntoliikkujista urheilijoihin heidän hyvinvointinsa, sekä treenaamisensa edistämisessä.

Ronja Salonen

Olen Ronja Salonen, Luksiasta 2019 valmistunut kosmetologi ja kosmetiikkaneuvoja. Tavoitteenani työskentelyssäni on asiakkaan kokonaisvaltainen hyvinvointi, ja että asiakas lähtee tyytyväisenä ja rentoutuneena. Teen kasvo-, käsi-, ja jalkahoitojen lisäksi sokerointeja, ripsien kestotaivutuksia, kestolakkauksia sekä klassisisa ripsienpidennyksiä. Työssäni minua motivoi oman työn jälki ja tyytyväiset asiakkaat. Haluan jatkuvasti kehiittyä työssäni sekä kouluttautua lisää.

Satu Tiihonen

Nimeni on Satu Tiihonen. Olen monipuolinen kauneuden ja hyvinvoinnin ammattilainen, jonka käsittelyssä pääset nauttimaan muun muassa erilaisista kasvo-, käsi- ja jalkahoidoista sekä vartalohieronnasta. Olen valmistunut kosmetologiksi ammattiopisto Lappiasta vuonna 2011. Valmistumiseni jälkeen olen kouluttautunut lisäksi muun muassa kynsiteknikoksi, ripsivolyymiteknikoksi ja lävistäjäksi. Osaamiseeni kuuluvat myäs vahaukset, hybridilakkaukset (Shellac) sekä kulmien ja ripsien muotoilu ja värjääminen. Pidän työstäni, sillä se on monipuolista ja koen sen merkitykselliseksi. Toivon voivani välittää hyvää oloa asiakkailleni paitsi kätteni työllä, myös läsnäolollani. Työkaverit ja asiakkaat ovat motivaationi lähde. Uskon että elämän pienet hetket voivat olla niitä suurimpia. 

Satu äitiyslomalla huhtikuusta 2020 alkaen. Satu on alkanut tehdä töitä sunnuntaisin. Aikoja Sadulle voi varata ajanvarauksen kautta.

Sanna Ravantti

Olen Sanna Ravantti, kosmetologi ja My Span omistaja. Kauneus on aina ollut intohimoni, mutta päädyin kutsumukseni pariin vasta mutkien kautta. Kouluttauduin ensin aiemman työni ohella tekemään rakennekynsiä ja aloitin työt vuonna 2009. Vuosien varrella olen hankkinut lisää alan koulutusta. Kesällä 2014 valmistuin kosmetologiksi Espoon Omniasta. Osaamiseeni kuuluvat muun muassa perus- ja erikoiskasvohoidot sekä käsi- ja jalkahoidot, sokeroinnit, Yumi Lashes kestotaivutukset, kulmien ja ripsien muotoilut ja värjäykset, klassiset ripsienpidennykset sekä volyymit ja kynsien Shellac-kestolakkaukset . Teen työni aina tinkimättömällä ammattitaidolla ja täydellä sydämellä. Haluan että asiakas lähtee My Spasta iloisena ja tyytyväisenä.

Tutustu palveluihimme ja varaa aika!