My Span osaava ja ammattitaitoinen henkilökunta palvelee sinua

My Spa Nummelan henkilökuntaJenni

Olen Jenni Pilkottu ja parturi-kampaamoni HiusHuolto Helmi toimii My Span yhteydessä. Olen toiminut tässä ammatissa jo vuodesta 2006. Rakastani työtäni ihmisten parissa tehden upeita hiuksia kaiken ikäisille. Voin loihtia sinulle juuri sellaisen tyylin hiuksiisi kun haluat, oli kyse sitten väristä, leikkuusta tai kampauksesta. Tuon mielelläni myös oman ammatillisen näkemykseni esille. Päivitän osaamistani käymällä alan koulutuksissa säännöllisesti. Tervetuloa luokseni rentoutumaan ja nauttimaan kun laitan hiuksesi kuntoon.

My Spa Nummelan henkilökuntaSatu

Nimeni on Satu Tiihonen. Olen monipuolinen kauneuden ja hyvinvoinnin ammattilainen, jonka käsittelyssä pääset nauttimaan muun muassa erilaisista kasvo-, käsi- ja jalkahoidoista sekä vartalohieronnasta. Olen valmistunut kosmetologiksi ammattiopisto Lappiasta vuonna 2011. Valmistumiseni jälkeen olen kouluttautunut lisäksi muun muassa kynsiteknikoksi, ripsivolyymiteknikoksi ja lävistäjäksi. Osaamiseeni kuuluvat myäs vahaukset, hybridilakkaukset (Shellac) sekä kulmien ja ripsien muotoilu ja värjääminen. Pidän työstäni, sillä se on monipuolista ja koen sen merkitykselliseksi. Toivon voivani välittää hyvää oloa asiakkailleni paitsi kätteni työllä, myös läsnäolollani. Työkaverit ja asiakkaat ovat motivaationi lähde. Uskon että elämän pienet hetket voivat olla niitä suurimpia.

My Spa Nummelan henkilökuntaPetri

Olen Petri Hast ja tarjoan My Spassa hierontapalveluita. Työssäni pyrin auttamaan asiakkaita parhaani mukaan mahdollisimman kokonaisvaltaisesti. Valmistuin keväällä 2013 Espoon hierojakoulusta. Suoritin siellä klassisen hieronnan ammattitutkinnon sekä urheiluhierojan erikoistutkinnon. Olen suorittanut myös lisäkoulutuksena raudoilla tehtävän sidekudos- ja venytyshierontakoulutuksen (faskiakäsittely) sekä saanut koulutuksen niskan mobilisoivaan hierontaan. Lisäksi olen saanut koulutusta kinesio- ja urheiluteippauksiin. Hoitoja tehostamaan teen venytyksiä liikkuvuuden parantamiseksi. On parasta saada työskennellä ihmisten kanssa ja auttaa heitä. Hakeuduin alalle osittain omien vammojeni vuoksi. Aikaisemmalta ammatiltani olen leipuri, joten käsillä tekeminen on tuttua ja mielekästä. Tervetuloa hierontaan!

My Spa Nummelan henkilökuntaSanna

Olen Sanna Ravantti, kosmetologi ja My Span omistaja. Kauneus on aina ollut intohimoni, mutta päädyin kutsumukseni pariin vasta mutkien kautta. Kouluttauduin ensin aiemman työni ohella tekemään rakennekynsiä ja aloitin työt vuonna 2009. Vuosien varrella olen hankkinut lisää alan koulutusta. Kesällä 2014 valmistuin kosmetologiksi Espoon Omniasta. Osaamiseeni kuuluvat muun muassa perus- ja erikoiskasvohoidot sekä käsi- ja jalkahoidot, sokeroinnit, meikit, kulmien ja ripsien muotoilut ja värjäykset, klassiset ripsienpidennykset sekä volyymit ja kynsien kestolakkaukset (Shellac). Teen työni aina tinkimättömällä ammattitaidolla ja täydellä sydämellä. Haluan että asiakas lähtee My Spasta iloisena ja tyytyväisenä.

My Spa Nummelan henkilökuntaLaura-Elina

Olen Laura-Elina Halttu ja tarjoan My Spassa hierontapalveluita. Valmistuin kesällä 2016 Suomen Urheiluhierojaopistosta. Suoritin siellä klassisen hierojan ammattitutkinnon sekä urheiluhierojan erikoistutkinnon. Urheiluhierojan käytännön koulutus koostui meillä muun muassa urheilijoiden huoltamisesta ja hieromisesta HIFK:n jääkiekkojoukkueessa fysioterapeuttien opastuksella. Lisäksi olen saanut koulutusta urheiluteippauksiin. Hakeuduin alalle, koska minua on aina kiinnostanut ihmisen anatomia ja ylipäätään terveys ja hyvinvointi. Haluan pystyä auttamaan ihmisiä heidän vaivoissaan enkä pelkästään hoitamaan oiretta, vaan selvittämään myös vaivan lähtökohdan.

Tutustu palveluihimme ja varaa aika!